fredag 14 mars 2014

Födelsedagsmiddag

Igår kväll bjöd jag och Tösabiten ut pappan på restaurang. Det är en rolig akivitet för en 14 månaders busunge med spring i benen. Men gott var det! Vi gick till köttbaren på Caroli, där blir man inte besviken.


Först måste man ju noga välja vilken mat man ska ha. Sen är det ju den där väntan.... Tur då att det fanns mycket att titta på och andra barn som också hade lite myror i brallan. Efter vi fått lite mat i magen så tog vi en tur inne på Caroli för är det nåt som är kul så är det ju att springa in och ut i affärer och leka kurragömma med mamman och pappan.Sen när klockan började närma sig 19:00 och gruset i ögonen började klia, var det skönt att ta pappa i handen och vandra hemåt. Det är ju trots allt en dag imorgon också.

foton: [emma.h]En kväll på restaurang som familj. Lite annorlunda, inte riktigt som förr men jag skulle inte vilja byta det mot nåt annat i världen. Nu dags att ta tag i de sista kartongerna och stänga det här kapitlet, imorgon börjar vi på nåt helt nytt!! [emma.h]

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar