fredag 25 oktober 2013

Att längta lite efter snö

För er som känner mig vet ju att jag gillar att resa. Det går ju hur bra som helst även om man har en liten tösabit bara det att man får prioritera lite bättre och planera liite mera. En skidresa till alperna med en som fyller ett under kommande skidsäsong är väl en sån resa som blir aningens knepigare att få till. Det är nog bättre att vänta till hon är iallafall 2 kanske 3 och kan stå på ett par egna skidor! ;-)
 
Men skidor ska vi få åka iallafall, men detta året blir det med familjen och i Sverige och det är ju inte fy skam! Lite varannandags-åkning varvat med pulkaåkning med de minsta. Har vi tur kanske farmor och farfar passar tösen så jag och mannen får några åk tillsammans på tu man hand!
 
Nedan visar jag lite bilder från vår senaste skidresa som gick till Chamonix. Vi brukar åka med Langley Travel. De har otroligt välorganiserade resor och framför allt väldans god mat! och finns det nåt bättre när man kommit hem från en lång dag i backen, mör i benen och solkysst i ansiktet och bara slå sig ner och bli serverad en lyxig och god tre-rättersmiddag? [emma.h]
 
 
 foto: [emma.h]

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar