söndag 16 mars 2014

På plats

Då har vi sovit första natten i vårt nya hus. Vi i vårt sovrum och Tösabiten i sitt. Mamman hade lite svårt att somna först, när man vanligtvis bara kan sträcka ut armen för att få känna en varm och sovtung kropp och nu ligger hon hurlångtbortsomhelst! Men det gick bra. Vi vaknade upp till regnet som smattrade mot rutan, tror ni det var gött att tassa upp då och tända en brasa!? Japp.
Idag kom farmor och farfar på besök, de ville såklart fira sin son och busa med tösabiten. Vilket var perfekt, vi har fått uppackat alla kartonger så nu är det bara finliret kvar. Vi är det perfekta teamet, min man och jag, inget lämnas åt slumpen och när vi jobbar så går det f o r t! Det är skönt, vi har samma mål. Då blir det bra.

Hur det känns nu då? Bara så rätt! Det kommer bli så bra detta, det är underbart med större och jag har inte varit med om maken till bättre mottagande någon annanstans vi flyttat vi har redan blivit inbjudna till cykelfest, måndagsfika och tjejfest! Bara en sån sak. Kunde inte börjat bättre. Hej husliv, jag gillar det redan. [emma.h]


mobilbilder: [emma.h]

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar