tisdag 27 augusti 2013

summasumarum

Så börjar då denna underbart långa och sköna sommar lida mot sitt slut. Man känner det i vinden, även om temperaturen i solen fortfarande är ganska varm så nog känns det i luften att det snart är höst. Vi har varit lediga så många veckor att jag tappat räkningen och även om det gått snabbt så har vi hunnit med så otroligt mycket. Vi har lärt känna varandra som familj, hittat våra roller [mer och mer iallafall] och våran lilla tösabit går från klarhet till klarhet. Vi kunde inte fått en bättre bebis.

Den sista riktiga semesterveckan tillbringade vi i en solstol på Kreta [när vi inte åt, badade, sövde, busade, sjöng, åt igen, dagarna går verkligen i ett med en liten]. Lilltösen klarade av sin första utlandsresa inkl flygresa med bravur. Guldstjärna på den!!

Denna veckan har jag börjat jobba lite smått och förbereda mig för att kunna ta emot lite fler uppdrag i höst. Det ska bli spännande och nästa vecka börjar mannen att jobba.... så då får vi klara oss på egen hand igen, tösabiten o ja...

Men det ska nog gå finfint! :-) Nu laddar vi för en härlig höst. [emma.h]foto:[emma.h]


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar